Penyediaan Portal e-learning

Insya-Allah, selepas ini para pelajar SMKAB akan dapat menikmati sepenuhnya pembelajaran maya dengan terbinanya satu portal e-learing khusus buat semua warga SMKAB. Dalam penyediaan portal ini, setiap panitia matapelajaran diminta menghantar wakil pelajar untuk membantu menyiapkan portal dan beberapa wakil alumni briged bestari bertindak sebagai administrator portal tersebut. Dalam kursus ini, peserta yang terpilih tersebut dapat belajar selok-belok penggunaan portal tersebut dan cara bagaimana untuk mengemaskininya dengan lebih teratur. Untuk tinjauan, sila klik pada pautan dibawah.

Portal e-learning SMK Agama Baling

Advertisements

One Response to Penyediaan Portal e-learning

 1. Mohd Suhaimi says:

  Assalamualaikum.

  Tahniah saya ucapkan kepada SMKA Baling kerana telah maju setapak lagi dalam menyediakan ‘tools’ pembelajaran yang terbaik untuk anak didik mereka. Disini saya ingin membuat sedikit perkongsian tentang Salah sebuah syarikat yang juga sedang membangunkan program E-learning ini. Syarikat yang saya maksudkan adalah Creative Dreams International.

  Oleh yang demikian, kami dari pihak CDI amatlah berbesar hati sekiranya diberi peluang untuk berkongsi tentang program yang telah kami bangunkan ini di sekolah SMKA Baling agar kita dapat berkongsi sedikit sebanyak tentang E-Learning ini dan jgk secara tak langsung pihak kami dapat berinteraksi dgn para pelajar untuk mengetahui masalah pembelajaran yang para pelajar di sekolah.

  Terima Kasih. Wassalam.

  Mohd Suhaimi bin Mohamed Nasir.
  E-Learning Advisor
  Creative Dreams International.
  Office no : 03-79549196
  Mobile no : 019-4740324.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: